Sadevesi­järjestelmät Keravalta

Sara-Steel Oy valmistaa sadevesikourut mittojen mukaan ja halutusta väristä. Sadevesikourujen kantikas sekä kolme (3) pyöreää mallia antavat valinnanvaraa. Toimitamme kourut aina muoveihin pakattuna siistissä nipussa. Laadukkaat syöksytorvet, kourut, kourun koukut, kourun päätteet ja muut tarvikkeet tilaat helposti Keravalta, Silokalliontieltä. Tukkukauppamme palvelee arkisin innokkaita asentajia.

Viimeistele katto­asennus toimivalla sadevesi­järjestelmällä

Hyvin suunniteltu sadevesi­järjestelmä kerää katolta tulevan veden hallitusti ja ohjaa ne kouruja ja syöksyputkea pitkin sadevesi­putkeen. Toimittamamme sadevesi­järjestelmä soveltuu kattotyyppiin ja -materiaaliin katsomatta, ja korkea­tasoisena tuotteena se tietenkin kestää aikaa ja kulutusta. Hyvin muotoiltu sadevesi­järjestelmä pitää suuremmat roskat pinnoilta pois. On kuitenkin suositeltavaa, että kourut ja putket puhdistetaan pari kertaa vuodessa, esimerkiksi syksyisin ja keväisin. (Huom! Älä koskaan yhdistä sadevesi­järjestelmää ja salaojaputkia toisiinsa.)

Kysy lisää!

Kattovaruste­tukku Sara-Steel Oy toimittaa sadevesijärjestelmät Keravalta koko maahan. Tukku­kauppamme ja osa­valmistuksemme palvelevat kaikissa katto­tuotteisiimme liittyvissä kysymyksissä. Katso tarkemmat yhteystietomme!

Pyöreät sadevesi­järjestelmät

Pyöreät sadevesijärjestelmät  Pyöreät sadevesijärjestelmät

Kanttiset sadevesi­järjestelmät

Kanttiset sadevesijärjestelmät

Kiinnos­tuitko? Jätä yhteys­tietosi, otamme yhteyttä!

  • AAA 2017
  • Luetettava kumppani
  • Suomen vahvimmat platina 2007-2013
  • Suomen vahvimmat 2015 Sara-Steel Oy
  • Sara-Steel - Kelatie 14, 01450 VANTAA, 1094561-4 - Kauppalehden Yrityshaku
  • Kasvuyritys 2017
  • Asiakastieto.fi